mielekkyys

Myla & Jon Kabat-Zinn: Jokapäiväoset ilonaiheet. Vanhemmuus ja tietoinen läsnäolo.

Myla ja Jon Kabat-Zinin yhdessä kirjoittama Jokapäiväiset ilonaiheet käsittelee vanhemmuutta ja tietoista läsnäoloa. Teos esittelee uuden tavan kohdata vanhemmuuden haasteet ja ilonhetket.

Kehittyäkseen ja kasvaessaan itsenäisyyteen lapsi tarvitsee vanhemman läsnäoloa ja tukea. Tietoinen läsnäolo on tehokas menetelmä, jonka avulla voimme kehittää tietoisuutta tästä hetkestä ja kykyämme olla kokonaisvaltaisesti läsnä. Sen avulla voimme saavuttaa syvemmän ymmärryksen itsestämme ja maailmasta sekä lisätä jokapäiväisen elämämme mielekkyyttä ja palkitsevuutta.

Jokapäiväiset ilonaiheet perustuu Kabat-Zinnien omiin kokemuksiin vanhemmuudesta. He ovat soveltaneet tietoista läsnäoloa omassa perhe-elämässään ja huomanneet, miten se rikastuttaa niin lasten kuin vanhempienkin elämää. Kirjan lopussa on seitsemän tavoitetta ja kaksitoista harjoitusta tietoisesta vanhemmuudesta.

Professori Jon Kabat-Zinn on Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan perustaja. Hänen kehittämäänsä tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintamenetelmää on sovellettu menestyksekkäästi esimerkiksi masennukseen, uupumukseen, kroonisten kipujen, syövän sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Basam Books on aiemmin julkaissut häneltä teokset Olet jo perillä (2004), Täyttä elämää (2007), Kehon ja mielen viisaus (2008) ja Kotiinpaluu (2009).

Myla Kabat-Zinn on toiminut mm. kätilönä, synnytysneuvojana sekä ympäristöaktivistina. Kabat-Zinnit ovat kolmen lapsen vanhempia.

Price: 15.00 €

Loading Päivittää