perhe

David D. Burns: Hyvä yhdessä – eli kuinka saada hankalat ihmissuhteet toimiviksi.

David D. Burnsin teos Hyvä yhdessä – eli kuinka saada hankalat ihmissuhteet toimiviksi. 201o. Basam Books Oy.
Teoksen takakannessa kuvataan seuraavasti ” Meillä kaikilla on joku, jonka kanssa emme oikein tule toimeen – jatkuvasti valittava ystävä tai työkaveri, armottoman kriittinen pomo, epämiellyttävä naapuri, murjottava ja ovia paiskova teini tai ehkäpä rakastava, mutta ärsyttävä puoliso. Kirjassaan Hyvä yhdessä tri David Burns esittelee kongnitiivisen interpersoonallisen terapian – uuden, vallankumouksellisen menetelmän, jonka avulla ongelmalliset ihmissuhteet on mahdollista muuttaa toimiviksi ja onnellisiksi.

Hyvä yhdessä perustuu Burnsin 25 vuoden kliiniseen kokemukseen ja uraauurtavaan tutkimukseen, johon osallistui yli tuhat henkilöä. Kirjasta löytyy runsaasti hyödyllisiä esimerkkejä ja harjoitteita, kuten suhdetyytyväisyystesti, suhdepäiväkirja, tehokkaan kommunikaation viisi salaisuutta, läheisyysharjoitus ja monia muita apuvälineitä rakastavamman ja tyydyttävämmän ihmissuhteen luomiseksi.”

Tri David D. Burns on Stanfordin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan psykiatri ja käyttäytymistieteiden laitoksen emeritusprofessori ja on toiminut vierailevana tutkijana Harvardin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Price: 16.00 €

Loading Päivittää