valmennus

Jillian Michaels, Rajaton – kuvittele, usko, saavuta

RajatonRajaton – kuvittele, usko, saavuta

Tämä teos on erittäin hyvä omatoimiseen elämäntaidon valmennukseen ja itsensä johtamiseen. Se tukee myös muutosprosessissa silloinkin, jos on valmentajan tai personal trainerin ohjauksessa syventäen vielä heiltä saatavaa opastusta ja tukea.

Jillian Michaels

Jillian Michaels ei tarjoa imeliä mantroja paremman elämän etsimiseen. Jos haluat muuttaa elämäsi, on sinun toimittava sen mukaisesti.

Jillian Michaelsin mukaan koko eliniän jatkunut kamppailu ei muutu vain hetkellisen myönteisen ajattelun voimasta. Mutta jos asenteesi on oikea ja käytät taitojasi oikein, saat aikaan sen, mitä haluat.

Kirja tarjoaa kannustavan arsenaalin asenteita ja toimintaa ilman turhaa hehkutusta tai valheellisia lupauksia. Opit kehittämään motivaatiotasi, muuntamaan vastoinkäymisesi rauhaksi ja viisaudeksi, työstämään pelkojasi ja rakentamaan hyvän itsetunnon ja terveen omakuvan matkalla kohti ansaitsemaasi elämää.

Kaiken arvokkaan tavoitteleminen vaatii kovaa työtä, mutta meillä jokaisella on kyvyt ja taidot rajattomaan terveyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. On sinun vuorosi kukoistaa – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Suurin pudottaja -tv-sarjasta tuttu Jillian Michaels on yksi maailman johtavista terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisista. 19 vuotta hyvinvointivalmentajana toiminut Michaels on vuosien varrella auttanut miljoonia ihmisiä muuttamaan ja muokkaamaan elämäänsä. Hänen kirjansa ovat olleet useita viikkoja New York Times -lehden myyntitilastojen kärjessä. Michaelsin verkkosivuilla on yli 100 miljoonaa kävijää vuosittain – sivusto onkin maailman neljänneksi suosituin hyvinvointisivusto.www.jillianmichaels.com

 

Price: 12.00 €

Loading Päivittää